Wie zijn wij

WIe zijn wij

Rob Adriaansen

Mijn naam is Rob Adriaansen en ik ben 32 jaar.  Ik heb zowel een MBO (Sport en Bewegen) als een HBO (SPECO) bachelor diploma behaald en daarmee kan ik de theorie gemakkelijk aan de praktijk koppelen.

Stilzitten komt niet echt in mijn woordenboek voor en ik kan niet wachten om met onze eigen onderneming een volgende stap te maken in mijn werkende carrière. 

Ik haal enorm veel voldoening uit het creatief en innovatief te werk te gaan met kinderen op het gebied van sport-, spel- en beweegactiviteiten. Ik hoop hiermee een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van uw kind. Wellicht zien we elkaar snel bij Sport-BSO Teamplayers

Sander van Gils

Mijn naam is Sander van Gils en ik ben 26 jaar. Na het voortgezet onderwijs ben ik de opleiding Sport en Bewegen gaan doen op het CIOS Goes-Breda. Hier heb ik mijn passie voor het lesgeven gevonden en heb ik mogen ervaren hoe leuk het is om met kinderen te werken. Dit was vooral op het gebied van sport, maar het leek me ook een uitdaging om kinderen les te geven in taal, rekenen en wereldoriëntatie.

Daarom ben ik na het afronden van deze studie naar de PABO gegaan. Hier heb ik inmiddels mijn diploma voor gehaald en ben ik dus afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs. 

Ik haal graag altijd het maximale eruit en ga nieuwe uitdagingen zeker niet uit de weg. Ik ben ontzettend blij met de ontwikkelingen van onze Sport-BSO en hoop u daar snel een keer verwelkomen.

Luuk van den Berg

Mijn naam is Luuk van den Berg en ik ben 29 jaar. Ik ben sinds september 2022 werkzaam bij Sport-BSO Teamplayers als Pedagogisch Medewerker. De opleiding Sport en Bewegen op het CIOS Goes-Breda sluit hier mooi op aan. Na mijn studie ben ik eigenlijk direct begonnen bij een groot (sport) retail bedrijf wat een toffe uitdaging was. Echter begon ik na 6 jaar het lesgeven toch wel te missen. Daarom heb ik in 2022 mijn eigen bedrijf opgezet als personal trainer. 

Bij de Sport-BSO vind ik het belangrijk dat kinderen lekker veel in beweging zijn. Dat ze op allerlei manieren in aanraking komen met nieuwe sporten. Daarnaast hoop ik dat ik met sport de kinderen net een stapje verder kan krijgen in hun ontwikkeling. Hopelijk zien we elkaar snel eens bij de Sport-BSO!

× Hoe kan ik je helpen?