Wie zijn wij

WIe zijn wij

Rob Adriaansen

Mijn naam is Rob Adriaansen en ik ben 33 jaar.  Ik heb zowel een MBO (Sport en Bewegen) als een HBO (SPECO) bachelor diploma behaald en daarmee kan ik de theorie gemakkelijk aan de praktijk koppelen.

Stilzitten komt niet echt in mijn woordenboek voor en ik kan niet wachten om met onze eigen onderneming een volgende stap te maken in mijn werkende carrière. 

Ik haal enorm veel voldoening uit het creatief en innovatief te werk te gaan met kinderen op het gebied van sport-, spel- en beweegactiviteiten. Ik hoop hiermee een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van uw kind. Wellicht zien we elkaar snel bij Sport-BSO Teamplayers

Sander van Gils

Mijn naam is Sander van Gils en ik ben 27 jaar. Na het voortgezet onderwijs ben ik de opleiding Sport en Bewegen gaan doen op het CIOS Goes-Breda. Hier heb ik mijn passie voor het lesgeven gevonden en heb ik mogen ervaren hoe leuk het is om met kinderen te werken. Dit was vooral op het gebied van sport, maar het leek me ook een uitdaging om kinderen les te geven in taal, rekenen en wereldoriëntatie.

Daarom ben ik na het afronden van deze studie naar de PABO gegaan. Hier heb ik inmiddels mijn diploma voor gehaald en ben ik dus afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs. 

Ik haal graag altijd het maximale eruit en ga nieuwe uitdagingen zeker niet uit de weg. Ik ben ontzettend blij met de ontwikkelingen van onze Sport-BSO en hoop u daar snel een keer verwelkomen.

Luuk van den Berg

Mijn naam is Luuk van den Berg en ik ben 30 jaar. Ik ben sinds september 2022 werkzaam bij Sport-BSO Teamplayers als Pedagogisch Medewerker. De opleiding Sport en Bewegen op het CIOS Goes-Breda sluit hier mooi op aan. Na mijn studie ben ik eigenlijk direct begonnen bij een groot (sport) retail bedrijf wat een toffe uitdaging was. Echter begon ik na 6 jaar het lesgeven toch wel te missen. Daarom heb ik in 2022 mijn eigen bedrijf opgezet als personal trainer. 

Bij de Sport-BSO vind ik het belangrijk dat kinderen lekker veel in beweging zijn. Dat ze op allerlei manieren in aanraking komen met nieuwe sporten. Daarnaast hoop ik dat ik met sport de kinderen net een stapje verder kan krijgen in hun ontwikkeling. Hopelijk zien we elkaar snel eens bij de Sport-BSO!

Wout Dekkers

Mijn naam is Wout Dekkers en ik ben 21 jaar. Na het behalen van mijn havo-diploma ben ik gaan studeren. Ik zit nu in mijn 3e jaar van het HBO en volg de studie ALO in Eindhoven. Dit is een opleiding tot leraar lichamelijke opvoeding.

Ik ben veel bezig met sporten en ik vind het leuk om dat met kinderen te delen. Ik haal veel voldoening uit het lesgeven aan kinderen. 

Ik wil later het onderwijs in en ik denk dat het werken bij de Sport-BSO me op pedagogisch gebied ook veel kan brengen.    

 Tim Fens

Mijn naam is Tim Fens en ik ben 20 jaar oud. Ik heb op het Vitalis College gezeten. Ik heb daar de opleiding Sport en Bewegen niveau 4 behaald. Ik vind het leuk om met kinderen in beweging te zijn en ze iets nieuws te leren. 

Daarnaast werk ik parttime bij speelparadijs Kabonk. Hier sta ik in het restaurant en zorg ik dat kinderen en ouders voorzien worden van eten/drinken. Voetbal is één van mijn grootste hobby’s. Dit doe ik al een aantal jaar bij vv Bavel. Al met al ben ik geen stilzitter en hoop ik u snel eens te zien op de Sport-BSO. 

Thijmen Wijgaarts

Mijn naam is Thijmen Wijgaarts. Ik ben 18 jaar en woon in Breda. Ik studeer aan de opleiding Sport en Bewegen in Breda en zit in het tweede leerjaar. Ik volg de richting Buurt, Onderwijs en Sport. Voor mijn opleiding loop ik stage bij Teamplayers en dat vind ik hartstikke leuk.

Ik vind het leuk om te werken met basisschoolkinderen en ik houd van sport, dus dit is voor mij de juiste plek om me verder te ontwikkelen.Robine Takx

Hi, mijn naam is Robine Takx en ik ben 20 jaar oud. Dit schooljaar ben ik begonnen met een opleiding tot Pedagogisch Medewerker en mag ik aansluiten bij de Teamplayers voor het werkgedeelte van opleiding. Daarnaast werk ik al zes bij de tussenschoolse opvang op de Spindel en de Toermalijn, waar uw kind(eren) mij eventueel van zou kunnen kennen. Ik ben erg creatief en zoek graag nieuwe manieren om kinderen dingen te leren doormiddel van het werken met hun handen en creativiteit. 

Ik heb heel erg veel zin om de komende jaren aan te sluiten bij al het leuks dat gaat komen. Tot snel bij de Sport-BSO!

Sem Hermans

Mijn naam is Sem Hermans. Ik ben 20 jaar oud. Ik op ROC Tilburg gezeten. Hier heb ik mijn Diploma Sport & Bewegen niveau 4 behaald.

Ik vind het leuk om kinderen in beweging te krijgen. Ik geef daarom ook training aan verschillende voetbalteams bij VV Bavel. Ik ben niet goed in stil zitten en wil graag aan de slag gaan om de kinderen een leuke dag te geven. Tot snel bij de Sport-BSO! 

 

Anouk de Jong

Mijn naam is Anouk de Jong en ik ben 20 jaar oud. Op dit moment zit ik in het tweede jaar van de PABO op het Avans. Voorafgaand aan mijn HBO opleiding ben ik afgestudeerd aan de sportopleiding CIOS in Goes. Hier heb ik met veel plezier gestudeerd en vond het vooral leerzaam om met sport en gezondheid bezig te zijn op verschillende toffe stageplekken. 

Voor mij is Sport-BSO Teamplayers een mooie uitdaging en het sluit perfect aan bij mijn studies en interesses. Omdat ik nog volop aan het studeren ben zullen jullie mij niet op vaste dagen tegenkomen, maar dit zal per week verschillen. Tot snel!

Bob Verhoof

Mijn naam is Bob Verhoof en ik ben een 19-jarige student aan het CIOS in Goes. Sporten is mijn passie en ik ben vaak te vinden in de sportschool of voorheen het voetbalveld. Naast mezelf ontwikkelen en motiveren vind ik het ook leuk om andere mensen hierin te helpen aan een gezonde(re) leefstijl. Ik hoop dit bij de Sport-BSO dan ook te gaan doen met de kinderen in combinatie met sportief bezig te zijn na schooltijd. 

Ik ben erg gemotiveerd om mijn doelen te bereiken en zie jullie snel op de Sport-BSO!

 

Jens de Jong

Mijn naam is Jens de Jong en ik ben 23 jaar. Nadat ik mijn CIOS diploma heb behaald ben ik tennis- en padeltrainer geworden. Ik ben dit jaar begonnen aan de deeltijd opleiding pedagogiek aan de Fontys in Tilburg.

De hele week ben ik daardoor te vinden op de tennis- en padelbanen, maar ook op het voetbalveld. Ik ben dus veel bezig met sport en wil dit ook graag overbrengen aan kinderen, want ik haal veel energie uit het lesgeven. Na de afronding van mijn studie wil ik een pedagoog worden die daarnaast nog veel te vinden is op de sportverenigingen. 

Ik hoop u snel te zien bij de Sport-BSO!

× Hoe kan ik je helpen?