Schrijf je nu in voor het Sportfestival van 2024!

OVER ONS

Sport-BSO
Teamplayers

Wie zijn wij


3

LOCATIES

11

TEAMLEDEN

150

KINDEREN

Sport-BSO Teamplayers is een buitenschoolse opvang die gevestigd is in Bavel (VV Bavel) en op 2 locaties in Ulvenhout, namelijk bij Jeugdland en bij hockeyclub Zwart-Wit.
Op 19 februari 2021 zijn wij, Rob en Sander, officieel gestart met onze sport BSO en daarmee het opvangen van kinderen en het aanbieden van uitdagende sport- en spelactiviteiten.   

Sport-BSO Teamplayers vangt kinderen op in de leeftijdscategorieën van 4 t/m 12 jaar. De kinderen krijgen bij ons volop de ruimte om zich te ontwikkelen op diverse vlakken binnen een veilige omgeving. De basis is uiteindelijk het plezier hebben met elkaar. Vandaar ook onze slogan: ‘Met plezier in beweging!’

Wij halen de kinderen op bij de volgende scholen:
Bavel
– OBS de Toermalijn
– KBS de Spindel

Ulvenhout
– KBS de Rosmolen
– OBS de Klokkebei

Over Sport-BSO Teamplayers Bavel Ulvenhout

Ons Team

Sport-BSO Teamplayers heeft een jong en gemotiveerd team van sportieve pedagogische medewerkers. Dagelijks brengt dit team van vaste gezichten de kinderen met plezier in beweging en zorgen ze voor een fijne speelomgeving tijdens de BSO- en vakantiedagen. Ons team ondersteunt basisscholen ook tijdens de tussenschoolse opvang en gymlessen. 

Werken bij Sport-BSO Teamplayers?

Ben jij de Teamplayer die ons team komt versterken? Klik op de button om de vacature beschrijving te lezen en contact met ons op te nemen.

Missie / visie