Schrijf je nu in voor het Sportfestival van 2024!

Newsflash mei 2024

Newsflash mei 2024

Hierbij onze nieuwe Newsflash voor de maand mei! Hierin de nodige belangrijke informatie voor deze maand.


Feest- en studiedagen in mei

In de maand mei hebben wij een aantal bijzondere dagen staan waar u als ouder wellicht rekening mee kan houden. Dit zijn de volgende data:

  • Donderdag 9 mei is het hemelvaart en op deze feestdag zijn wij gesloten.
  • Vrijdag 10 mei zijn wij in principe de gehele dag geopend. De scholen zijn gesloten en wij horen uiterlijk deze week nog of er voor deze dag opvang nodig is. 
  • Maandag 13 mei is er een studiedag voor de kinderen van de Toermalijn. Graag tijdig aanmelden middels een ouderverzoek en uren uit het urenpotje. 
  • Maandag 20 mei is het Tweede Pinksterdag en op deze feestdag zijn wij gesloten.
  • Dinsdag 21 mei is er een studiedag voor de kinderen van de Spindel. 

Ouderverzoeken

Voor de vakantie- en studiedagen lopen de ouderverzoeken inmiddels goed. Regelmatig krijgen wij ouderverzoeken voor extra opvang op de piekdagen maandag, dinsdag of donderdag. Dit zijn voor ons hele lastige dagen, omdat we zitten met de bezetting en beschikbaarheid. We zullen vanaf nu het ouderverzoek direct accepteren mocht er wel plek zijn of direct afwijzen wanneer dit niet het geval is.  

Toestemmingsformulier medicijnen

Bijgaand sturen we jullie een toestemmingsformulier voor het toedienen van medicijnen van uw kind. Graag zien we dit getekend terug wanneer jullie hier toestemming voor geven, zodat onze pedagogische medewerkers dit mogen doen. 

Stoppen BSO

Nu we het einde van het schooljaar naderen zouden we graag willen inventariseren binnen de bovenbouw over de BSO plekken van volgend jaar.  Uiteraard hopen we dat niemand stopt bij onze Sport-BSO, maar kinderen uit de bovenbouw bereiken wellicht een leeftijd waarbij ze stoppen bij ons. Graag zouden wij het tijdig willen weten wanneer dit het geval is, want dan kunnen we wellicht iemand anders van de wachtlijst blij maken met een plekje bij onze Sport-BSO.

  
Meivakantie
Op dit moment is de meivakantie nog in volle gang. Hierbij een impressie van de activiteiten van de eerste week van deze vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *