Schrijf je nu in voor het Sportfestival van 2024!

Newsflash mei 2024

Newsflash mei 2024

 Hierbij onze nieuwe Newsflash voor de maand mei! Hierin de nodige belangrijke informatie voor deze maand.

Oudercommissie

Wij zijn heel blij met de reacties die binnen zijn gekomen van ouders die willen aansluiten bij onze oudercommissie. Deze is inmiddels volledig en bestaat uit de volgende drie leden:

De oudercommissie vertegenwoordigt alle ouders van kinderen bij ons op de Sport-BSO. Deze commissie houdt contact met de GGD, de kinderopvang en de ouders. Zij zorgt dat er adviezen gegeven worden, zodat de kwaliteit van onze opvang gewaarborgd blijft. Voor vragen of evt. bijzonderheden kun je dus ook altijd bij deze oudercommissie terecht via het mailadres. 


Feest- en studiedagen in mei

In de maand mei hebben wij een aantal bijzondere dagen staan waar u als ouder wellicht rekening mee kan houden. Dit zijn de volgende data:

  • Donderdag 9 mei is het hemelvaart en op deze feestdag zijn wij gesloten.
  • Vrijdag 10 mei zijn wij in principe de gehele dag geopend. De scholen zijn gesloten en wij horen uiterlijk deze week nog of er voor deze dag opvang nodig is. 
  • Maandag 13 mei is er een studiedag voor de kinderen van de Klokkebei. Graag tijdig aanmelden middels een ouderverzoek en uren uit het urenpotje. 
  • Maandag 20 mei is het Tweede Pinksterdag en op deze feestdag zijn wij gesloten.

Ouderverzoeken

Voor de vakantie- en studiedagen lopen de ouderverzoeken inmiddels goed. Regelmatig krijgen wij ouderverzoeken voor extra opvang op de piekdagen maandag, dinsdag of donderdag. Dit zijn voor ons hele lastige dagen, omdat we zitten met de bezetting en beschikbaarheid. We zullen vanaf nu het ouderverzoek direct accepteren mocht er wel plek zijn of direct afwijzen wanneer dit niet het geval is.  

Toestemmingsformulier medicijnen

Bijgaand sturen we jullie een toestemmingsformulier voor het  toedienen van medicijnen van uw kind. Graag zien we dit getekend terug wanneer jullie hier toestemming voor geven, zodat onze pedagogische medewerkers dit mogen doen. 

Stoppen BSO

Nu we het einde van het schooljaar naderen zouden we graag willen inventariseren binnen de bovenbouw over de BSO plekken van volgend jaar.  Uiteraard hopen we dat niemand stopt bij onze Sport-BSO, maar kinderen uit de bovenbouw bereiken wellicht een leeftijd waarbij ze stoppen bij ons. Graag zouden wij het tijdig willen weten wanneer dit het geval is, want dan kunnen we wellicht iemand anders van de wachtlijst blij maken met een plekje bij onze Sport-BSO.

Update Zwart-Wit en nieuwe locatie

Twee weken geleden hebben wij jullie geïnformeerd over onze ‘zaak’ bij Zwart-Wit. Wij waarderen jullie reacties enorm en wij doen er alles aan om deze fijne en sportieve opvangplek te behouden. Wij zijn nog in afwachting van de uitspraak van de adviescommissie en de gemeente over de legalisatie. We hebben in ieder geval de zekerheid om tot de zomervakantie bij Zwart-Wit te blijven en hopelijk nog langer. 

Bij onze alternatieve locatie bij Jeugdland zijn we inmiddels druk bezig met het ‘eigen’ maken van deze opvangplek. Vanaf juni zal deze locatie open gaan.  Wij wachten rustig op de uitslag en onderzoeken bij Zwart-Wit en zullen jullie op de hoogte houden. 

Meivakantie
Op dit moment is de meivakantie nog in volle gang. Hierbij een impressie van de activiteiten van de eerste week van deze vakantie!

Sport-BSO Ulvenhout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *